Ginette Blom
ginetteblom@gmail.com - 06 429 171 48

 

 

Blom ontwerpen omvat de ontwerpen van Ginette Blom voor de particuliere markt. Naast mijn werk voor Blom&Moors-ontwerp openbare ruimte, waarvan ik sinds 2007 mede-eigenaar ben, heb ik diverse projecten gerealiseerd voor particuliere opdrachtgevers. Mooie opdrachten van interessante opdrachtgevers die iets herkennen in mijn manier van kijken waarnaar zij ook op zoek zijn. Voor hen creëer ik maatwerk.

Daarnaast ontwerp ik meubilair, interieurobjecten en bijoux en maak ik autonoom beeldend werk. Vormgeven en daarmee bijdragen aan het plezier en de kwaliteit van leven staat centraal in alles wat ik doe, of het nu het ontwerpen van een huis of meubel, het liefdevol dekken van een tafel, het schrijven aan een tekst, het prutsen aan een sieraad of het maken van een kunstwerk betreft. Op deze site hoop ik zonder compleet te willen zijn, te inspireren met enkele voorbeelden.

Vanaf 2002 heb ik diverse projecten gerealiseerd voor particuliere opdrachtgevers waaronder aanpassingen aan een Bossche schoolwoning en artsenpraktijk, een woonhuis voor mijn eigen gezin en een huis voor een echtpaar. Het meubilair dat ik ontwerp krijgt veelal een plek in deze projecten. Recentelijk kreeg ik van de nieuwe bewoners van de woning waarin ik zelf tien jaar leefde, opdracht om deze uit te breiden met een atelier annex workshopruimte. In 2017 startte mijn vriend en ik aan het ontwerp voor 2 woningen op de Müllerpier te Rotterdam waarin we een van de twee zelf bewonen. De ontwerpen zijn mede-genomineerd voor de Rotterdam Architectuurprijs 2018.

 

 

 

 

 

 

 
foto Frank van Delft

Ik ben een gedreven ontwerper met een enorme liefde voor vormgeving, kleur en mooie, duurzame materialen. Mijn afspraken zijn helder en ik neem tijd voor een echt gesprek. Het ontwerpproces is iets wat we samen doorlopen. Voor de technische uitwerking en realisatie staat een gedegen netwerk klaar.

Wilt u een keer kennismaken en kijken of ik de ontwerper ben die past bij uw wensen? Neem dan contact op en ik kom graag bij u langs.

Wilt u meer weten over mijn autonoom beeldend werk of deelname aan een tentoonstelling? Bel *31 - 6 429 1 71 48

 • Meer lezen over mijn manier van kijken en drijfveren? Lees de blogposts op deze site.

 • Lid bno interieur
  architectenregister reg.nr. 4.960903.003

 • Müllerhoofd 111
  3024 ET  Rotterdam
  *31 - 6 429 1 71 48

 • KvK: 64123812

 • ginetteblom@gmail.com